​ Ford med premiere på nytt bobilkonsept

05.09.2019

     

Ford avduket i helgen sitt nye bobilkonsept Big Nugget på den internasjonale caravanmessen, Caravan Salon, i Düsseldorf i Tyskland.

Med den store, romslige og praktiske Big Nugget får campingbilentusiastene et perfekt feriehjem på hjul.

I samarbeid med campingspesialisten Westfalia har Ford utviklet bobilkonseptet som er bygd på en 2-tonns Transit med høyt tak. Den 6 meter lange bobilen kan by på hele 13 kubikkmeter innendørsplass og har mer enn 2 meter ståhøyde.

Kjøkken, bad, oppholdsområde og soverom for to

Med Big Nugget-konseptet blir all ekstra plass svært godt utnyttet, og bobilen kan by på hele fire klart definerte oppholdsarealer inni bilen.

Foran kan både sjåfør- og passasjersetet snus helt rundt. Det sørger for et åpent og komfortabelt oppholds- og spiseområde.

I midten av bobilen er det et separat baderom, med helintegrert toalett, servant og dusj. Her er det også et praktisk minikjøkken med to gassbluss, en stor vask og et 70-liters kjøleskap.

Helt bak i bilen er soverommet som er utstyrt med en 2 meter lang seng for to voksne personer. Sengen er plassert på tvers i bobilen.

     

Vurderer bobil basert på 2-tonns Transit for det europeiske markedet

Med Big Nugget-konseptet vurderer Ford muligheten for å introdusere en 2-tonns Transit-basert bobil i det europeiske markedet i tillegg til dagens Transit Custom Nugget.

Ford bestemte seg tidligere i år for å utvide sitt europeiske salg av Transit Custom Nugget til en rekke nye markeder som Østerrike, Belgia, Sveits og Storbritannia. Tidligere har den bare blitt solgt i Tyskland.

Kontakt oss i dagKlikk her for andre nyheter

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer