Elektriske Mustang Mach-E – blir enda bedre med tiden

13.05.2020

Når du kjøper en ny bil, må du gjerne forholde deg til dens egenskaper de kommende årene. Med Fords nye helelektriske Mustang Mach-E, får du imidlertid en bil som hele tiden forbedres, takket være kontinuerlige trådløse OTA-oppdateringer.

Akkurat som du mottar oppdateringer og forbedringer på mobilen, har Ford nå utviklet en plattform som gjør det mulig og sikkert å oppdatere bilens programvare mens den er i bruk. Mange av disse oppdateringene er klare for bruk så raskt som to minutter etter at de er lastet ned.

– En av de store fordelene med Mustang Mach-E er at kundene får en bil som utvikler seg løpende gjennom hele eierskapet. Det kommer nye funksjoner og tilleggskapasitet over tid. Det smarte OTA-oppdateringssystemet (Over The-Air) er også svært raskt og nye funksjoner kan aktiveres hurtig, sier connected services manager i Ford Motor Company, John Vangelov.

Oppdaterer og forbedrer bilen trådløst

OTA-oppdateringene går mye lengre enn forbedringer av bilens SYNC infotainment-system. Nesten alle datamodulene i Mustang Mach-E kan oppdateres trådløst. Det betyr at Ford underveis i bilens levetid for eksempel kan levere bedre ytelse eller komme med helt ny funksjonalitet.

Noen av disse oppdateringene vil ikke være synlig for eieren. Hvis du velger at oppdateringer skal skje om natten kan du starte bilen neste dag og få beskjed om at forbedringene er installert og aktivert.

De aller fleste oppdateringene er aktivert på under to minutter. Enkelte større oppdateringer kan imidlertid kreve at bilen står parkert i en litt lengre periode. Da kan du selv velge når det passer å foreta disse oppdateringene.

Ford forventer at de første oppdateringene av nye Mustang Mach-E vil skje i løpet av seks måneder etter at de første bilene er levert og kundene får beskjed om programvareoppdateringer når de er tilgjengelige. Oppdateringene kan skje både via 4G eller med Wi-Fi, avhengig av hva som er tilgjengelig.

     Mustang Mach-E OTA-oppdateringssystem

Opptil 600 km rekkevidde og mulighet for firehjulstrekk

Nye Mustang Mach-E er tilgjengelig med to batteristørrelser. Den kan fås med bakhjulstrekk eller firehjulstrekk. Utstyrt med den største batteripakken og bakhjulstrekk har Mustang Mach-E en rekkevidde på opptil 600 km i henhold til den nye og langt strengere WLTP-målemetoden.

Med firehjulstrekk og den største batteripakken er det forventet at Mustang Mach-E vil levere 337 HK og et dreiemoment på 565 Nm, med en rekkevidde på opptil 540 km.

Kontakt ossLes mer om nye Mustang Mach-E

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer