​Ford og DEFA inngår avtale om salg av smarte ladeløsninger gjennom Fords forhandlernettverk

06.07.2020

Etter en omfattende prosess har Ford Europa valgt DEFA som sin partner for leveranser av ladeløsninger gjennom sitt forhandlernettverk i Norge og Sverige. Avtalen gjelder salg av DEFAs løsninger for hjemmelading til kunder som kjøper ladbare biler.

- Vi er veldig stolte over at Ford har valgt DEFA som sin leverandør av elbillading i Norge og Sverige. DEFA har koblet biler til det elektriske nettet i over 60 år med våre bilvarmeløsninger, og leverer også testvinnende ladeteknologi som sikrer at elbilister får tilgang til markedsledende ladeløsninger med en smidig installasjonsprosess. Dette gjør det svært enkelt for Fords kunder å anskaffe en fremtidsrettet hjemmelader, sier Ståle Kvitle, EVP i DEFA.

Avtalen betyr at Fords kunder vil bli tilbudt ladeløsninger som inkluderer eRange ladestasjoner og komplett installasjon. eRange ladeteknologi har vunnet tester av brukervennlighet, pålitelighet og sikkerhet utført av Europas største bilorganisasjon, tyske ADAC, samt deres søsterorganisasjon i Østerrike.

Overveldende interesse for ladbare Ford-modeller

- Vi har allerede lansert nye Ford Kuga ladbar hybrid og den store 7-seters SUV-en, Ford Explorer ladbar hybrid. Interessen har vært overveldende. Tidlig neste år kommer også vår helelektriske SUV, Mustang Mach-E med opptil 600 km rekkevidde - som flere tusen nordmenn går og venter på. Med DEFAs løsning er vi trygge på at de mange som har valgt en ladbar bil, får det beste tilgjengelige tilbudet på markedet nå, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge, Marius Revhaug.

Bilkundene kan velge mellom ladestasjoner med uttak eller fast kabel, med EU-godkjent energimeter og innebygget fulldynamisk lastbalansering. Med eRange IQ får man også mulighet til å koble seg til CloudCharge appen.

DEFA har allerede installert over 100 000 ladepunkter og 5 000 ladeanlegg i Norden og samarbeider med alle store bilimportører og installatørkjeder i Norden.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer