Ford og B&O Beosonic™: Perfekt lyd i bilen med én berøring

14.04.2021

Med et enkelt trykk får du nøyaktig den lyden du ønsker med funksjonen Beosonic™. Dette vil bli introdusert på flere av Fords ny biler med et lydanlegg fra B&O Sound System.

Enten det er podcaster, lydbøker, musikk eller nyhetene på DAB-radio: Med den nye funksjonen kan du lett få det perfekte lydbildet, tilpasset det du lytter til, med et enkelt trykk på berøringsskjermen.

– Med Beosonic blir det langt mer intuitivt å velge et lydbilde tilpasset det du hører på, enten det er klassisk musikk eller en podcast, sier Jan Schroll, Connectivity Manager, Ford of Europe.

Velg enkle lydinnstillinger med en berøring

Brukerne velger enkelt mellom lydinnstillingene «Bright, «Energetic», «Relaxed» og «Warm» eller en innstilling som kombinerer elementer fra flere av disse. De fem innstillingene sørger for at bass, diskant, rytmer, vokal og lignende tilpasses.

Det er også fem forhåndsinnstilte lydmodus: “Custom”, “Lounge”, “Neutral”, “Party” og “Podcast”. Du kan også ved en dobbeltberøring aktivere surround-moduset i hifi-anlegget.

Lyd tilpasset både modell og lydtype

For å tilpasse og fininnstille den nye funksjonen brukte HARMANS spesialister på akustikk en spilleliste med 25 sanger for å skape det perfekte lydbildet til ulike typer musikk.

– Merkevarene Ford og B&O deler de samme verdiene når det kommer til design og lyd. Vi er veldig stolte over at B&O Beosonics ett-trykks-funksjon nå er å få i Fords modeller. Dette gjør det langt enklere å få store lydopplevelser når du kjører, sier Greg Sikora, Director, Acoustic Systems Engineering, HARMAN.

B&O Sound Systems er tilgjengelig i alle Ford-modeller og er unikt designet og tilpasset hver enkelt modell. Beosonic ™ vil bli tilgjengelig i første omgang til følgende modeller: Kuga, Puma, Fiesta og Focus med B&O Sound Systems.*

Klikk her for å teste den nye funksjonen på nett.

     Ford lyd i bil

* BeosonicTM vil dessverre ikke bli tilgjengelig på biler som allerede er solgt til kunder og levert med B&O Sound Systems.

Kontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer