Fortjenestepris fra Rana og Omegn dysleksiforening

28.06.2022

Rana og Omegn dysleksiforening har delt ut sin første fortjenestepris til en bedrift i Rana til oss i Sentrum Auto. Vi er meget stolte over prisen og ønsker å gi en stor takk til Rana og Omegn dysleksiforening.

Begrunnelsen til prisen er som følger:

"Årsaken til at vi i foreningen ønsket å gi dem en oppmerksomhet er at de har gjort endringer i arbeidspraksis som vil være en forbedring generelt, men spesielt for de med dysleksi. Når man leverer inn en bil på verksted får man som regel tilbake et skriv eller muntlig fortalt hva som er feil. Da er det mange begreper som er vanskelige og man forstår ikke helt. Det har de forstått på Sentrum Auto, så der tar mekanikeren og filmer, snakker og forklarer det han ser og leverer denne filmen til kunden. Forståelsen for kunden blir helt annerledes."

"Dette er veldig parallelt med barn i skolesituasjon, der de ikke forstår ord, men hvis de får bildeeksempler kommer forståelsen fort. Så dette er et svært godt eksempel på endring fra vanlig praksis som kunden generelt kan glede seg over og enda mer de med dysleksi. "

"Vi i foreningen tenkte at dette ville vi gi dem en oppmerksomhet på. Spennende å høre han fortelle om hvordan de hadde innført dette. Vi heier på Sentrum Auto og håper flere legger merke til deres opplegg på dette."

Les mer om saken på ranano.no(+) ved å klikke her

Kontakt oss

Fortjenestepris fra Rana og Omegn dysleksiforening


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer