Birk Ruud om Mustang Mach-E GT: - En kongebil

16.12.2022
 • OL-gullvinner Birk Ruud er helfrelst etter å ha tilbragt de siste månedene bak rattet i den helelektriske råtassen Mustang Mach-E GT. - Dette er rett og slett en kongebil som matcher min stil, sier den friske freeski-kjøreren fra Bærum.

  Vi var med da Birk - og en gjeng med venner - tok med hans cyber orange Mustang Mach-E GT og en tilhenger med stor trampoline til Lysaker Brygge i Oslo i sommer. Sesongoppkjøringen var allerede i full gang, med luftige svev og akrobatiske triks før gjengen endte opp i Oslofjorden.


 • – Eksplosiv og skiller seg ut i mengden

  – Det er jo min favorittbil. Den er ekstremt rask og sporty – og så digger jeg at den er gul, at den skiller seg ut i mengden. Det er litt sånn jeg også ønsker å være. I tillegg til at den er fullelektrisk er den også eksplosiv. Den minner meg egentlig litt om meg selv, sier den begeistrede 22-åringen.

  Ford Mustang Mach-E


 • Helelektrisk råtass, men også en praktisk bil for fem personer

  Mustang Mach-E GT har opptil 487 HK, firehjulstrekk og gjør unna 0 - 100 km/t på 3,7 sekunder. Samtidig har den helelektriske råtassen også god plass til fem personer og bagasje.  Her er i praksis alt av utstyr standard – du velger kun farge og eventuelt panoramatak. Nå er også Mach-E GT godkjent for taklast – og du kan lett få med deg ski, snøbrett eller sykler på taket.

  – Det er rett og slett en kongebil som matcher stilen min. Det er jeg superhappy med, gliser Birk Ruud.


 • Se filmen fra Birks sesongoppkjøring på Lysaker Brygge her:


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer